Klart i slutet av 2020, men

  kom och ät lunch så länge

Klart i slutet av 2020, men

  kom och ät lunch så länge

Lucy's in the sky

Bistro Meny

Bistromenyn serveras måndag till fredag, kl 11.30-14.00 och den består oftast av svensk husmanskost. Här ingår sallad, vatten eller lingondricka och kaffe.

Vill du ha bistromenyn veckan innan? Skicka bara ett mail till oss med "Veckomeny Ljungbyhed" i ämnesraden så kommer den som en pdf hädanefter.

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Konferens

Redan innan Lucy's i Ljungbyhed är färdigställd kan vi erbjuda konferenser med upp till 150 deltagare. Vill man lägga sin konferens över flera dagar, med långväga deltagare, finns det fina hotellrum strax här intill.

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Pga våra stora lokalytor kan vi arrangera fester och evenemang av flera olika typer. Det kan gälla allt från företagsevent till musikevent med livemusik och bröllopsfester

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Fest & Event

Rubriken kommer av Ljungbyhed Parks historia som flygflottilj, och då Lucy's på Ring Knutstorp har racing som tema kommer vi här att ha flygtema. Lucy's lokaler är en före detta militärmatsal som vi under 2020 kommer att färdigställa i Lucy's härliga, färgglada retrostil. Till dess erbjuder vi endast lunch, se nedan, men när allt är klart blir det full meny.

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Thulinvägen 1, 264 51 Ljungbyhed Park • 0768-686577 • ljungbyhed@lucys.se

Bistromeny, v34

 

Panerad spätta med pommes, remouladesås och sallad 90:-

 

Schnitzel med pommes, bearnaisesås och sallad 109:-

 

Caesarsallad (kyckling, parmesan, bacon och caesardressing) 109:-

 

Angusburgare 200g med ost, bacon och pommes 139:-